Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacije Za Ure

TTMM

Aplikacije Za Ure TTMM je zbirka ure za pametne ure Pebble Time in Pebble Time Round. Tu boste našli dve aplikaciji (za Android in iOS platformo) s 50 in 18 modeli v več kot 600 barvnih različicah. TTMM je preprosta, minimalna in estetska kombinacija številk in abstraktne infografije. Zdaj lahko izbirate svoj časovni slog, kadar koli želite.

Ime Projekta : TTMM, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM.

TTMM Aplikacije Za Ure

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.