Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Pin

Ura Vse se je začelo s preprosto igro v razredu ustvarjalnosti: tema je bila "ura". Tako so bile pregledane in raziskane različne stenske ure, digitalne in analogne. Začetna ideja se je lotila najmanj pomembnega območja ur, ki je žebljiček, na katerem ure običajno visijo. Ta vrsta ure vključuje valjast drog, na katerem so nameščeni trije projektorji. Ti projektorji naredijo tri obstoječe ročaje enake kot navadne analogne ure. Vendar pa tudi projektirajo številke.

Ime Projekta : Pin, Ime oblikovalcev : Alireza Asadi, Naročnik ime : AR.A.

Pin Ura

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.