Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Interaktivna Umetniška Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umetniška Instalacija Pulse Pavilion je interaktivna instalacija, ki združuje svetlobo, barve, gibanje in zvok v multi-senzorični izkušnji. Na zunanji strani je preprosta črna škatla, a stopi v njo, je potopljena iluzija, da led luči, utripajoči zvok in živahna grafika ustvarjajo skupaj. Barvita razstavna identiteta je ustvarjena v duhu paviljona z uporabo grafike iz notranjosti paviljona in pisave po meri.

Ime Projekta : Pulse Pavilion, Ime oblikovalcev : József Gergely Kiss, Naročnik ime : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktivna Umetniška Instalacija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.