Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Kaleido Mall

Logotip Trgovinski center Kaleido ponuja številna prizorišča za zabavo, vključno z nakupovalnim centrom, ulico za pešce in počivališčem. Oblikovalci so pri tej zasnovi uporabili vzorce kaleidoskopa z ohlapnimi barvnimi predmeti, kot so kroglice ali kamenčki. Kaleidoskop izhaja iz starogrškega καλός (lepota, lepota) in εἶδος (tisto, kar se vidi). Posledično različni vzorci odražajo različne storitve. Obrazci se nenehno spreminjajo, kar kaže na to, da si Mall prizadeva presenetiti in očarati obiskovalce.

Ime Projekta : Kaleido Mall, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logotip

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.