Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Logotip

Sealink Impression

Logotip Pri oblikovanju je bil uporabljen kitajski znak 西, izgovoren „xi“, in ustvaril je ustrezen vzorec. Ta tradicionalen značaj tesnila daje močan, a hkrati nežen vtis. Vizuali so odražali kombinacijo tradicije in sodobnosti. Poleg tega podoba sončnega vzhoda pooseblja kitajsko estetiko. Za maskoto so ji dodali okončine, da bi bilo živo. Tudi uporaba oči je vzhodne lepote, ki poudarja izvor kulture. Kot takšna je bila predstavljena 西泠 君 'xi lin jun', skromna, prijazna in simpatična maskota.

Ime Projekta : Sealink Impression, Ime oblikovalcev : Dongdao Creative Branding Group, Naročnik ime : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logotip

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.