Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tekaški Copati

Kateem

Tekaški Copati Lahki tekaški copati z lahkimi utežmi, ki uporabljajo inovativne materiale in tehnike izdelave, obenem pa temeljijo na tradicionalnem znanju in ustvarijo novo tekaško izkušnjo. Zgornji del je iz poltrdnih plošč, kot je raztegljiv eksoskelet - robusten, vodoodbojen in dihan. Ima pokrov z ogljikovim prstom in natančno določene prožne cone. Tradicionalno vezanje je enostavno nastavljivo, nogavica v obliki notranjega in 3D-natisnjenega podplata zagotavlja popolno prileganje. Srednji podplat je tanek in ima spremenljive vložke tekalne plasti. Stopala so dobro zaščitena in podprta - ojačajo tekače za boljše delovanje.

Ime Projekta : Kateem, Ime oblikovalcev : Florian Seidl, Naročnik ime : Florian Seidl.

Kateem Tekaški Copati

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.