Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Otroške Izdelke

HUSHBEBE

Embalaža Za Otroške Izdelke Glede na raziskavo imajo starejši državljani, ki so velik igralec na trgu vrtcev, raje izdelke po vzoru narave. Kot strategijo je izbrala način, kako bi lahko neposredno občutili naravo in zabavo, ko so šele prispeli v oddelek vrtcev na trgu, ki je že prepoln z ekološkimi in okolju prijaznimi otroškimi izdelki v Koreji. Ta embalaža naredi veliko goro v najrazličnejših oblikah, ko se naložijo v prodajo kot prikazuje gore različnih barv po sezoni. Tudi to sezonsko pakiranje za dojenčke deluje kot otroška igračka, tako da starim staršem ni treba kupovati blokov za otroške igrače.

Ime Projekta : HUSHBEBE, Ime oblikovalcev : Sook Ko, Naročnik ime : Sejong University.

HUSHBEBE Embalaža Za Otroške Izdelke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.