Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija Notranje Opreme

RICO Spanish Dining

Restavracija Notranje Opreme Skupni koncept je "tradicionalen in nepričakovan", z drugimi besedami "tradicija in nepredvidljiva". Razmerje je "tradicija 8: nepredvidljivo 2". Skupaj s stranko smo se odločili za to pravilo (razmerje) in dosegli uspešen rezultat. Kljub temu, da smo lahko ustvarili različne prizore v eni restavraciji, smo lahko občutili enotnost. S povezovanjem eksotičnih občutkov izvirnikov in naših trenutnih modelov privede do tega rezultata.

Ime Projekta : RICO Spanish Dining, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Restavracija Notranje Opreme

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.