Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Snemljive Mize

iLOK

Snemljive Mize Zasnova Patricka Sarrana odmeva znamenito formulo, ki jo je skoval Louis Sullivan "Forma sledi funkciji". V tem duhu so mize iLOK zasnovane tako, da dajejo prednost lahkotnosti, trdnosti in modularnosti. To je bilo mogoče zaradi lesenega kompozitnega materiala miznih plošč, obokane geometrije nog in konstrukcijskih nosilcev, pritrjenih znotraj satja. Z uporabo poševnega križišča za osnovo se spodaj pridobi uporaben prostor. Končno iz lesa izhaja topla estetika, ki jo cenijo fine jedi.

Ime Projekta : iLOK , Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

iLOK  Snemljive Mize

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.