Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Voziček S Hlajenim Sirom

Keza

Voziček S Hlajenim Sirom Patrick Sarran je ustvaril voziček za sir Keza leta 2008. Ta voziček mora biti v glavnem orodje in vzbuditi radovednost. To dosežemo s stilizirano lakirano leseno konstrukcijo, sestavljeno na industrijska kolesa. Ko odprete polkna in odprete njegove notranje police, voziček razkriva veliko predstavitveno mizo zrelih sirov. Natakar lahko s tem korakom usvoji ustrezne govorice telesa.

Ime Projekta : Keza, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

Keza Voziček S Hlajenim Sirom

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.