Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrača

Sofia

Igrača Dizajn je navdihnil slovenski leseni voziček za lutke iz 19. stoletja. Izziv oblikovalcem je bil, da vzamejo igračo, staro več stoletij, ji znova dajo namen, zaradi česar je privlačna, uporabna, zanimiva v oblikovanju, drugačna, predvsem pa preprosta in elegantna. Avtorji so zasnovali sodobno prenosno otroško posteljico za punčke. Izdelali so organsko obliko, ki ponazarja mehkobo odnosa med otrokom in otroško igračo. V osnovi je iz lesa in tekstila. Uporablja se lahko za spanje, prevoz in shranjevanje punčk. Ta igrača spodbuja družabno igro.

Ime Projekta : Sofia, Ime oblikovalcev : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Naročnik ime : kukuLila.

Sofia Igrača

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.