Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Vector equilibrium

Viseča Svetilka Vector Equilibrium je obesek in modularna razsvetljava s škripcijskim sistemom. Svetilnost je mogoče nadzirati z modulacijo. Sferična steklena vaza, ki služi kot protiutež, lahko vsebuje različne dekorativne elemente. Oblika se v svoji razviti obliki pretvori v kuboktaedar. Po pogodbi ga pretvori v ikozaedar. V obeh primerih je žarnica nameščena v središču osvetlitve in daje dobre deleže. Razsvetljava je lahko odposlana v piramidalni embalaži.

Ime Projekta : Vector equilibrium, Ime oblikovalcev : Nicolas Brevers,, Naročnik ime : Gobo.

Vector equilibrium Viseča Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.