Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plakat

County Fair Charity Fundraiser

Plakat Kokteli proti raku gostijo vsakoletno prireditev zbiranja sredstev za zbiranje donacij za svoje upravičence. Tematika dogodka 2015 je bila okrajni sejem. Ta dvobarvni plakat s svileno platno je visel po mestu in goste povabil k učenju kvadratnega plesa in srkanju koktajlov za ogrevanje črevesja. Dizajn omenja vintage indigo Bandana in vtisne simbol traku zavedanja.

Ime Projekta : County Fair Charity Fundraiser, Ime oblikovalcev : Kathy Mueller, Naročnik ime : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Plakat

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.