Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Three Legged

Stol Tri nožni stol je ročno izdelan instrument, zasnovan za počitek in okrasitev. Znotraj njegovih genov je bistvo obdelave lesa. Oblika naslonjala stola je ustvarjena z naravno vrvjo, ki jo raztegnemo z zasukano palico pod sedežem. To je zelo učinkovita metoda zategovanja, ki jo najdemo na tradicionalnih ločnih žagah, ročnem orodju za obdelavo lesa, ki ga do danes uporablja izkušen obrtnik. Trije kraki so praktična rešitev za ohranitev preprostega oblikovanja na vseh površinah.

Ime Projekta : Three Legged, Ime oblikovalcev : Ricardo Graham Ferreira, Naročnik ime : oEbanista.

Three Legged Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.