Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Tri

Stolček Stolček iz naravne cedrovine je obdelan s CNC stroji in ročno dodelan posebnost je, da je oblikovan iz bloka cedra iz masivnega lesa, neobdelane površine 50 x 50 je poliran ročno z drobtinami brusnega papirja, ki naredi mat površino in gladko na otip ter izboljšuje Oblike in barvna shema določenega cedrovega lesa je, da ima naravno olje, ki ga ščiti in naredi funkcionalen predmet, praktičen pri vzdrževanju pa mehko obliko, ki naraven material izboljša, z dodatkom njegove dišave pa lahko govorite o oblikovnem senzoričnem dotiku , udobje in dišava.

Ime Projekta : Tri, Ime oblikovalcev : Ascanio Zocchi, Naročnik ime : riva1920.

Tri Stolček

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.