Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

The Fruits Toilet Paper

Embalaža Številna podjetja in prodajalne na celotnem Japonskem kupcem dajo zvitek toaletnega papirja kot novost v dar, s katerim pokažejo svojo spoštovanje. Fruit Toilet Paper je zasnovan tako, da navdušuje stranke s svojim simpatičnim slogom, kot nalašč za takšne priložnosti. Izbirate lahko med 4 kivijami, jagodami, lubenico in pomarančo. Od napovedi zasnove in izdaje izdelka je bil predstavljen v več kot 50 medijih, vključno s televizijskimi postajami, revijami in spletnimi mesti, v 23 mestih v 19 državah.

Ime Projekta : The Fruits Toilet Paper, Ime oblikovalcev : Kazuaki Kawahara, Naročnik ime : Latona Marketing Inc..

The Fruits Toilet Paper Embalaža

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.