Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolesarska Razsvetljava

Safira Griplight

Kolesarska Razsvetljava SAFIRA je navdihnjena z namenom reševanja nerednih dodatkov na krmilu za sodobne kolesarje. Z vključitvijo prednje svetilke in smernega kazalca v zasnovo oprijema briljantno dosežete cilj. Izkoriščanje prostora votlega krmila kot kabine za akumulatorje povečuje zmogljivost električne energije. SAFIRA zaradi kombinacije oprijema, luči za kolesa, smernega kazalca in kabine na krmilu baterije postane najbolj kompakten in ustrezen močan sistem osvetlitve koles.

Ime Projekta : Safira Griplight, Ime oblikovalcev : Chou-Hang, Yang, Naročnik ime : LEXDESIGN.

Safira Griplight Kolesarska Razsvetljava

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.