Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolesarska Razsvetljava

Astra Stylish Bike Lamp

Kolesarska Razsvetljava Astra je kolesarska svetilka z eno roko z revolucionarno oblikovanim aluminijastim ohišjem. Astra odlično kombinira trdo pritrditev in lahko telo v čist in eleganten rezultat. Enojna stranska aluminijasta roka ne samo vzdržljiva, ampak tudi omogoča, da Astra lebdi na sredini krmila, kar zagotavlja najširši obseg žarka. Astra ima odlično odrezano črto, žarek ne bo povzročal bleščanja ljudi na drugi strani ceste. Astra daje kolesu par svetlečih oči, da osvetlijo cesto.

Ime Projekta : Astra Stylish Bike Lamp, Ime oblikovalcev : Chou-Hang, Yang, Naročnik ime : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Kolesarska Razsvetljava

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.