Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pijača

Firefly

Pijača Ta zasnova je nov koktajl s Chio, glavna ideja je bila oblikovati koktajl, ki ima več faz okusa. Ta zasnova ima tudi različne barve, ki jih je mogoče videti pod črno svetlobo, zaradi česar je primeren za zabave in klube. Chia lahko absorbira in rezervira poljuben okus in barvo, tako da lahko, ko naredi koktajl s Firefly, različne okuse korak za korakom. Prehranska vrednost tega izdelka je višja v primerjavi z drugimi koktajli in to je vse posledica Chiajeve visoke prehranske vrednosti in nizkih kalorij . Ta zasnova je novo poglavje v zgodovini pijač in koktajlov.

Ime Projekta : Firefly, Ime oblikovalcev : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Naročnik ime : Creator studio.

Firefly Pijača

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.