Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

Ami

Fotelj AMI fotelj je zasnovan za intenzivno uporabo v restavracijah. Zasnovan je kot zelo udoben in robusten, poleg tega pa tudi znatno olajša postrežbo v težkih pogojih restavracije. Njegova dobro zaobljena oblika z različnimi ovalnimi linijami, ki spominja na kroglico za ragbi, zagotavlja, da se stranke v restavraciji počutijo zelo udobno in srečno. Eliptične luknje v rokah so obložene z oblikovanimi koščki lesa, ki jih ljudje uživajo pri božanju. Fotelj je na voljo v številnih svetlih barvah, ki omogočajo sestavo personaliziranega poli-kromatičnega kompleta

Ime Projekta : Ami, Ime oblikovalcev : Patrick Sarran, Naročnik ime : QUISO SARL.

Ami Fotelj

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.