Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Ena izmed najbolj ikoničnih entitet v frizerski modi bo kmalu pogumna koraka v digitalno relevantnost. Prenovo profesionalnih točk dot com in avtorskih pravic Tigi Color je uspelo združiti po naročilu vsebine, ustvarjene s strani umetnikov, vključevanja sodobnih fotografov in še nevidnih oblikovalskih izrazov v digitalni obliki. Fina, a ostra nasprotja med tehniko in obrtjo. Končno vodenje Tigija skozi zdrav korak za korakom v resnično digitalno transformacijo od 0 do 100.

Ime Projekta : Tigi, Ime oblikovalcev : Fayssal Loussaief, Naročnik ime : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitalna Transformacija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.