Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Promocija Dogodkov

Typographic Posters

Promocija Dogodkov Tipografski plakati so zbirka plakatov, narejenih v letih 2013 in 2015. Ta projekt vključuje eksperimentalno uporabo tipografije z uporabo črt, vzorcev in izometrične perspektive, ki ustvarjajo edinstveno percepcijsko izkušnjo. Vsak od teh plakatov predstavlja izziv za komunikacijo z edino uporabo vrste. 1. Plakat za praznovanje 40. obletnice Felixa Beltrana. 2. Plakat za praznovanje 25. obletnice Gestalt instituta. 3. Plakat v znak protesta zaradi pogrešanih 43 študentov v Mehiki. 4. Plakat za oblikovalsko konferenco Passion & Design V. 5. Trinajst zvok Juliana Carilla.

Ime Projekta : Typographic Posters, Ime oblikovalcev : Manuel Guerrero, Naročnik ime : BlueTypo.

Typographic Posters Promocija Dogodkov

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.