Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Brezžični Zvočniki

FiPo

Brezžični Zvočniki FiPo (skrajšana oblika "Fire Power") s svojo privlačno zasnovo navaja globoko prodiranje zvoka v kostne celice kot oblikovalski navdih. Cilj je proizvajati zvok visoke moči in kakovosti v kost telesa in njegove celice. To uporabniku omogoča, da zvočnik poveže z mobilnim telefonom, prenosnikom, tablicami in drugimi napravami prek Bluetooth. Kot namestitve zvočnika je zasnovan glede na ergonomske standarde. Poleg tega je zvočnik mogoče ločiti od njegove steklene podlage, kar uporabniku omogoča, da ga napolni.

Ime Projekta : FiPo , Ime oblikovalcev : Nima Bavardi, Naročnik ime : Nima Bvi Design.

FiPo  Brezžični Zvočniki

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.