Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniška Notranja Zasnova

Ipek University Presidency

Pisarniška Notranja Zasnova Stavba ima površino 8500 m2, ki jo sestavljajo pritličje in štiri nadstropja. Prostor za galerijo je torej krožno stopnišče, ki se konča v lesenem parapetu v pritličju in zagotavlja kontinuiteto iz obeh formalnih vidikov. Ta dinamična lesena konstrukcija je nastala kot "spirala znanja" s konceptualnim pristopom. To čutimo po večini s spiralno leseno konstrukcijo v zgradbi. Stropni sistem je zasnovan kot leteča perforacija v nasprotni obliki, prepleteni z leseno spiralo. Stropni sistem poudarja leseno spiralo.

Ime Projekta : Ipek University Presidency, Ime oblikovalcev : Craft312 Studio, Naročnik ime : Craft312 studio.

Ipek University Presidency Pisarniška Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.