Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kartonski Konjski Konj

Polypony

Kartonski Konjski Konj Naj bo vaš karton iz palice iz kartona Polypony (iz poligona in ponija), fantastičen vir za spodbujanje igranja vlog in spodbujanje otrokove domišljije. Je iznajdljiva in igriva samostojna igrača, ki jo lahko naredite z otroki. Sestavljen je iz kartona in papirnate cevi, ki sta okolju prijazna in 100% reciklirana. Navodila je enostavno slediti, le zložite, ujemite številke na šabloni in lepite robove z ustrezno številko. Lahko ga sestavi vsakdo. Starši in otroci se lahko okrasijo, da sami izdelajo igrače.

Ime Projekta : Polypony, Ime oblikovalcev : Sudaduang Nakhasuwan, Naročnik ime : Mela.

Polypony Kartonski Konjski Konj

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.