Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Car Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Car Dashcam BLackVue DR650GW-2CH je nadzorna kamera na nadzorni plošči avtomobila s preprosto, a prefinjeno valjasto obliko. Montaža enote je enostavna, zahvaljujoč 360-stopinjskemu vrtenju pa je zelo nastavljiva. Bližina dashcamevega vetrobranskega stekla zmanjšuje vibracije in bleščanje ter omogoča še bolj gladko in stabilnejše snemanje. Po temeljitem raziskovanju, da bi našli popolno geometrijsko obliko, ki bi lahko bila skladna z lastnostmi, je bila za ta projekt izbrana valjasta oblika, ki je zagotavljala elemente stabilnosti in nastavljivosti.

Ime Projekta : BlackVue DR650GW-2CH, Ime oblikovalcev : Pittasoft Co., Ltd., Naročnik ime : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Car Dashcam

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.