Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

DA AN H HOUSE

Stanovanjska Hiša To je prilagojeno prebivališče, ki temelji na uporabnikih. Notranji odprti prostor povezuje dnevno sobo, jedilnico in prostor za študij s prostorskim prometnim tokom, poleg tega pa z balkona prinaša zeleno in svetlobo. Ekskluzivna vrata za hišne ljubljenčke najdete v sobi vsakega družinskega člana. Raven in neoviran pretok prometa je posledica zasnove brez vrat. Zgornji poudarek je zasnovan tako, da izpolnjuje uporabniške navade, ergonomsko in kreativno kombinacijo idej.

Ime Projekta : DA AN H HOUSE, Ime oblikovalcev : Shu-Ching Tan, Naročnik ime : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Stanovanjska Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.