Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ozaveščanje In Oglaševalska Kampanja

O3JECT

Ozaveščanje In Oglaševalska Kampanja Ker bo zasebni prostor v prihodnosti postal dragocen vir, je v današnji dobi pomembna potreba po opredelitvi in zasnovi te sobe. O3JECT je zavezan izdelavi in oglaševanju prostora, zaščitenega pred tabo, kot estetsko privlačen opomnik neznane prihodnosti. Ročno izdelana, zaprta in prevodna kocka, zgrajena po načelu kletke Faraday, uteleša ikonično materializacijo na videz utopične sobe, oglašano s celostno zasnovo kampanje.

Ime Projekta : O3JECT, Ime oblikovalcev : Matthias Schneck, Naročnik ime : O3JECT.

O3JECT Ozaveščanje In Oglaševalska Kampanja

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.