Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavč

Marilyn Two Seat

Kavč Navdihnila ju je neverjetna Marilyn Monroe in njena mala bela obleka. Njena eleganca sije skozi celotno risanje nog tega kavča, ki poudarja posebno tehniko oblazinjenja, ki simulira gibanje obleke. Kavč Marilyn obljublja, da bo na ta način vašo sobo izpolnil z eleganco, ki presega interpretacijo obrazcev, in ujame ves glamur in seksualnost najbolj ikonične dive doslej.

Ime Projekta : Marilyn Two Seat, Ime oblikovalcev : Rafaela Luís, Naročnik ime : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Kavč

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.