Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Panoramska Fotografija

Beauty of Nature

Panoramska Fotografija Lepota narave je fotografsko delo v formatu širokokotne pokrajine. To delo je bilo narejeno kot druga oblika kinematografije. Fotograf želi predstaviti fotografsko delo, ki se razlikuje od običajnega. Njegovo delo se osredotoča na kompozicijo, barvni ton, osvetlitev, ostrino slike, detajlne predmete in estetiko. Za to delo je uporabil Canon 5D Mark III kamero z objektivom 16-35 mm F2.8 LII. Kar zadeva nastavitve kamere, je nastavil na 1/450 Sec, F2.8, 35 mm in ISO 1600h.

Ime Projekta : Beauty of Nature, Ime oblikovalcev : Paulus Kristanto, Naročnik ime : AIUEO Production.

Beauty of Nature Panoramska Fotografija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.