Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Arhitekture Gostišča

Barn by a River

Zasnova Arhitekture Gostišča Projekt "skedenj ob reki" se spopada z izzivom ustvarjanja naseljenega prostora, ki temelji na ekološki vpletenosti, in predlaga specifično lokalno rešitev problema medsebojnosti arhitekture in krajine. Tradicionalni arhetip hiše je pripeljan do askeze svojih oblik. Kedrovska skodla strehe in zeleni zidovi stene skrivajo zgradbo v travi in grmovju umetne krajine. Za stekleno steno se vidi skalnata reka.

Ime Projekta : Barn by a River, Ime oblikovalcev : Dmitry Pozarenko, Naročnik ime : Dmitry Pozarenko.

Barn by a River Zasnova Arhitekture Gostišča

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.