Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova Gostišč

Barn by a River

Notranja Zasnova Gostišč Projekt "skedenj ob reki" se spopada z izzivom ustvarjanja naseljenega prostora, ki temelji na ekološki vpletenosti, in predlaga specifično lokalno rešitev problema medsebojnosti arhitekture in krajine. Tradicionalni arhetip hiše je pripeljan do askeze svojih oblik. Kedrovska skodla strehe in zeleni zidovi stene skrivajo zgradbo v travi in grmovju umetne krajine. Za stekleno steno se vidi skalnata reka.

Ime Projekta : Barn by a River, Ime oblikovalcev : Dmitry Pozarenko, Naročnik ime : Dmitry Pozarenko.

Barn by a River Notranja Zasnova Gostišč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.