Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razsvetljava Skodelica

Oriental landscape

Razsvetljava Skodelica Pokrajna ilustracija na pokalu za razsvetljavo izhaja iz Soomook-sansuhwa, tradicionalne korejske pokrajinske slike. Ponovno interpretirana kot osvetljena keramična umetnost, je pokrajina "narisana" z variacijo debeline sten skodelice. Skodelica za razsvetljavo je uporabna kot posoda za čaj in se spremeni v okrasno osvetlitev v kombinaciji s krožnikom, ki ima vgrajeno LED. Lučka se vklopi in izklopi s senzorjem na dotik, napaja pa jo polnilna baterija, ki podpira povezavo Micro-USB.

Ime Projekta : Oriental landscape, Ime oblikovalcev : Kim, Naročnik ime : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Razsvetljava Skodelica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.