Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Slixy

Ura Ura je bila zasnovana tako, da je minimalistična, a hkrati elegantna in spoštuje tradicijo ur s svojimi preprostimi rokami, znamkami in zaobljeno obliko, hkrati pa potiska meje z uporabo barve in sugestivnega imena blagovne znamke. Pozornost je bila namenjena materialom in lastnostim, pa tudi dizajnu, saj si končni kupec danes želi vse to - dober dizajn, dobro ceno in kakovostne materiale. Ure vključujejo kristalno steklo iz safirja, nerjaveče jeklo za ohišje, kremenčevo gibanje švicarskega podjetja Ronda, vodoodpornost 50m in barvni usnjen trak, da ga zaključijo.

Ime Projekta : Slixy, Ime oblikovalcev : Miroslav Stiburek, Naročnik ime : SLIXY.

Slixy Ura

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.