Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Lunipse

Svetilka "Lunipse" je niz stropne svetilke za jedilno mizo, narejen iz stekla in ultra opraskanega jekla, ovitega nanjo, ki ga navdihuje pojav luninega mrka zaradi loma sončne svetlobe, ki jo Zemljina atmosfera v senčni stožec. Cilj je prinesti lunovo luč in predstavitev luninega mrka v atmosfero doma. Učinkovitost in estetska lepota sta združeni in prav tako čustveno povezujeta "Lunipse" z uporabnikom, širšo svetlobo ter boljšo razpršenost in osvetlitev. Ti privlačni senčniki z jeklenim pokrovom dajejo občutek modernosti.

Ime Projekta : Lunipse, Ime oblikovalcev : Nima Bavardi, Naročnik ime : Nima Bvi Design.

Lunipse Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.