Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Dizajn

AS & Palitra

Razstavni Dizajn Glavni cilj stojala AS & PALITRA je predstaviti ozadje izdelkov podjetja kot element notranje opreme na razstavi MosBuild 2016. Prevladujoči element estetskega koncepta stojala je pergola. Konci strešnih nosilcev, nameščenih zunaj stojala, ustvarjajo iluzijo preoblikovanja notranjosti v zunanjost. Prostor stojala, ki ga organizirajo loki in tramovi, drobci sten z ozadjem in ustvarjajo učinek odprtosti.

Ime Projekta : AS & Palitra, Ime oblikovalcev : Viktor Bilak, Naročnik ime : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Razstavni Dizajn

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.