Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vaza

Flower Shaper

Vaza Te serije vaz so rezultat eksperimentiranja z zmogljivostmi in omejitvami iz gline in lastno vgrajenim 3D-tiskalnikom gline. Glina je mehka in prožna, ko je mokra, ob suhi pa postane trda in krhka. Po segrevanju v peči se glina spremeni v trpežen, vodoodporen material. Poudarek je na ustvarjanju zanimivih oblik in tekstur, ki so težko ali zamudne z uporabo tradicionalnih metod. Material in metoda so določili strukturo, teksturo in obliko. Vsi skupaj sodelujejo pri oblikovanju cvetov. Drugi materiali niso bili dodani.

Ime Projekta : Flower Shaper, Ime oblikovalcev : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Naročnik ime : xprmnt.

Flower Shaper Vaza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.