Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stojalo Za Vino

The Cava Project

Stojalo Za Vino Paleta izdelkov Cava je modularno / večfunkcijsko pohištvo vinskih stojal iz industrijskih materialov. Preprost sistem montaže Cava omogoča razdelitev ali širitev pohištva na manjše ali večje sestave; končni izdelek se tako lahko stalno spreminja, odvisno od potreb uporabnika ter arhitekture in dekoracije prostora. Z različnimi kombinacijami lahko Cava služi kot kompozicija v domačem ali profesionalnem prostoru za shranjevanje in razstavljanje steklenic, kozarcev in drugih predmetov, saj se plošče lahko uporabljajo kot servirajoče površine ali police.

Ime Projekta : The Cava Project, Ime oblikovalcev : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Naročnik ime : MA√.

The Cava Project Stojalo Za Vino

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.