Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Zelenjavne Pločevinke

Natures Art

Embalaža Za Zelenjavne Pločevinke Oblika oblikovanja embalaže združuje ročno narisane ilustracije z barvami, kot sta rdeča in vijolična. Vstavljanje teh posebnih barv je v nasprotju s črnimi črtami na belem platnu, kar odraža naravni izvor izdelkov znotraj pločevinke. Sredina kompozicije je postavljena nekoliko na levi strani, tako da se logotip in opis izdelka predstavljata na desni strani. Ilustracije grafično opisujejo zelenjavo z uporabo velike količine podrobnosti.

Ime Projekta : Natures Art, Ime oblikovalcev : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Naročnik ime : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Embalaža Za Zelenjavne Pločevinke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.