Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

MouMou Club

Restavracija Ker je Shabu Shabu, oblikovanje restavracije prevzame les, rdečo in belo barvo, da predstavi tradicionalni občutek. Uporaba preprostih konturnih linij ohranja kupčevo vizualno pozornost do prikazanih sporočil o hrani in prehrani. Ker je kakovost hrane glavna skrb, je restavracija postavitev s elementi sveže hrane. Gradbeni materiali, kot so cementne stene in tla, se uporabljajo za tržno ozadje velikega pulta s svežo hrano. Ta nastavitev simulira resnične dejavnosti nakupa na trgu, kjer lahko kupci vidijo kakovost hrane, preden se odločijo.

Ime Projekta : MouMou Club, Ime oblikovalcev : Monique Lee, Naročnik ime : Mou Mou Club.

MouMou Club Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.