Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Molitvena Dvorana

Water Mosque

Molitvena Dvorana Z občutljivo izvedbo na mestu postane stavba nadaljevanje morja skozi dvignjeno ploščad, ki služi kot molitvena dvorana, ki se širi proti neskončnosti. Tekoče tvorbe se nanašajo na gibanje morja v prizadevanju, da bi mošejo povezali z okolico. Stavba izstopa po naravi njene funkcije in na sodoben način fizično izraža filozofijo arhitekture Bližnjega vzhoda. Tako nastala zunanjost ustvarja tako ikoničen dodatek k obrisu kot tudi na novo oblikovanje tipologije, ki se izvaja v sodobnem oblikovalskem jeziku.

Ime Projekta : Water Mosque, Ime oblikovalcev : Nikolaos Karintzaidis, Naročnik ime : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Molitvena Dvorana

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.