Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zapestne Ure

NBS-MK1

Zapestne Ure NBS je zasnovana s praktičnostjo in industrializiranim videzom, ki jih bodo navdušili nosilci težkih ročnih ur. NBS ima vgrajene različne industrijske elemente, kot so robustno ohišje, odstranljivi vijaki, ki tečejo skozi uro. Posebni trakovi ter kovinske zaponke in zanke podrobno podpirajo moško podobo ure. Delovanje ravnotežnega kolesa gibanja in delovanje rogljev vilic je mogoče videti prek gumba, s poudarkom na celotni mehanski podobi, ki jo načrtuje NBS.

Ime Projekta : NBS-MK1, Ime oblikovalcev : Wing Keung Wong, Naročnik ime : DELTAt.

NBS-MK1 Zapestne Ure

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.