Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aktivacija Dogodka

The Jewel

Aktivacija Dogodka 3D Nakit za nakit je bil interaktivni maloprodajni prostor, ki je javnost vabil k uporabi najnovejše tehnologije pri 3D-tiskanju z ustvarjanjem lastnega nakita. Povabljeni smo bili, da aktiviramo prostor in takoj pomislimo - kako je lahko nakitnica popolna brez čudovitega dragulja po naročilu? Rezultat je bila sodobna skulptura, ki je povzročila barvno prizmo, ki je zajemala lepoto odsevne svetlobe, barve in sence.

Ime Projekta : The Jewel, Ime oblikovalcev : Beck Storer, Naročnik ime : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Aktivacija Dogodka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.