Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

SioZEN

Identiteta Blagovne Znamke Siozen predstavlja nov revolucionarni higienski sistem na visoki ravni, ki unikatno spremeni vaše vesoljske površine, roke in zrak v močan sistem za zaščito pred mikrobi / strupenimi onesnaževanji. Sodobni načini gradnje so odlični za zagotavljanje boljše energetske učinkovitosti in udobja, vendar to pride na ceno. Ozke zgradbe brez ugreza prispevajo k kopičenju neštetih onesnaževal. Tudi če je prezračevalni sistem stavbe pravilno načrtovan in dobro vzdrževan, onesnaževanje v zaprtih prostorih ostaja resno vprašanje. Potrebni so novi pristopi.

Ime Projekta : SioZEN, Ime oblikovalcev : Shadi Al Hroub, Naročnik ime : SioZEN.

SioZEN Identiteta Blagovne Znamke

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.