Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Yan

Stolček Otroci so vedno dober vir navdiha. Tukaj je, kako jih je navdihnil in ustvarjal Yan stolček. "Yan" v kitajščini pomeni oko. Yan navdih za otroško perspektivo je bil ustvarjen, da bi izrazil, kako čudovit in barvit je svet skozi otroške oči. Oblika blata izhaja iz prereza očesa. S pomočjo živih barv tkanine za predstavitev čudovitega sveta in kontrasta s prozornim prozornim akrilom stolček predstavi svojo močno identiteto in privlačen izgled, še posebej s svojo nekonvencionalno obliko.

Ime Projekta : Yan, Ime oblikovalcev : Irene Lim, Naročnik ime : Shin.

Yan Stolček

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.