Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čistilna Naprava

Waterfall Towers

Čistilna Naprava Stavba presega lokacijo, saj preoblikuje umetno območje, ki postane del enotnega naravnega okolja. Meja med mestom in naravo je določena in povečana s prisotnostjo jezu. Vsaka oblika se nanaša na drugo, kar odraža simbiotske sisteme urejanja narave. Zlasti v specifičnem konceptu se zlivanje krajine in arhitekture zgodi z uporabo pretoka vode kot funkcionalnega in posledično organizacijskega elementa.

Ime Projekta : Waterfall Towers, Ime oblikovalcev : Nikolaos Karintzaidis, Naročnik ime : Natural Systems Competition 2013.

Waterfall Towers Čistilna Naprava

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.