Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Strelno Steklo

Flourishing

Strelno Steklo The Flourishing Shot je kos steklovine, zasnovan za našo cvetočo družbo. Steklo je standardni 0,04 L posnetek, ki je izdelan v kristalno čisti različici, pa tudi različne barve, dosežene s barvanjem stekla. Profil je izdelan iz dodekagonalne oblike, ki naravno prehaja iz majhnih na velike premere in obratno, tako da izdela skulpturo po meri, ki spominja na rožo. Razlog za izbiro dodekagona je bilo njegovih dvanajst strani, ki so predstavljale vsak mesec v letu. Cilj je bil ljudem omogočiti uživanje v njihovi najljubši alkoholni pijači s pridihom umetnosti.

Ime Projekta : Flourishing, Ime oblikovalcev : Miroslav Stiburek, Naročnik ime : MIROSLAVO.

Flourishing Strelno Steklo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.