Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Molitvena Dvorana

Light Mosque

Molitvena Dvorana Prilagodljiv gradbeni okvir, ki ga je mogoče enostavno sestaviti, tvori zgradbo zgradbe. Na tem preprostem konstrukcijskem okvirju iz jekla so obešene vrste elementov iz tkanine, da bi opredelili notranji prostor. Tkanine se porazdelijo po določeni modulaciji in se uporabljajo kot elementi prostorske organizacije, saj omogočajo močno plastičnost zasnove stavbe, hkrati pa se odzivajo na posebne funkcionalne zahteve. V bistvu pravokotni molitveni prostor dobi občutek pretoka iz svetlobnih rezov, ki se neposredno nanaša na učinek, ki se pogosto uporablja v islamski arhitekturi.

Ime Projekta : Light Mosque, Ime oblikovalcev : Nikolaos Karintzaidis, Naročnik ime : Sunbrella New York.

Light Mosque Molitvena Dvorana

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.