Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina Z Očali

Optika Di Moda

Trgovina Z Očali V stavbi, nekoč dom madžarskega skladatelja Franza Liszta, Optika di Moda združuje izvirne značilnosti 19. stoletja in sodobno oblikovanje v osrčju Budimpešte. Izpostavljena opečna konstrukcija okvirja trgovino in je v nasprotju z elegantnimi belimi vitrinami, pulti in tlemi. Prostor osvetljujejo lestenci, zaslonske enote pa osvetljujejo svetle bele luči. Charles Eames navdihnjeni stoli in preproste mize spodbujajo stranke, da preživijo čas v trgovini, specialistične optične preglede pa so ločene s steklenimi vrati na zadnji strani prostora.

Ime Projekta : Optika Di Moda, Ime oblikovalcev : Tamas Csiszer, Naročnik ime : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Trgovina Z Očali

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.