Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranjost Vile

Chinese Style Villa Design

Notranjost Vile Kitajski slog notranje opreme je trend v zadnjih letih, zlasti za uspešne lastnike podjetij in dostojanstvenike, HXL studio za notranje oblikovanje nenehno raziskuje in raziskuje dinamiko tega sloga, nenehno od starodavnih kitajskih tradicionalnih dekorativnih tehnik, da pridobijo ustrezne elemente, v kombinaciji z materiali in tehnologija sodobnega oblikovanja, medsebojno povezovanje, se učite drug od drugega in si prizadevajte, da bi vam prinesli drugačen občutek.

Ime Projekta : Chinese Style Villa Design, Ime oblikovalcev : Xulong Huang, Naročnik ime : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Notranjost Vile

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.